Teamleden Tractorpulling Team "Brutus".

Marcel Arendsen

Rudy Schouten

Gerben Hemmink

Jacco vd Brink.Dit is nog een foto van onze 1e Nederlandse titel. Ondertussen is Brutus wit gespoten omdat we zo niet mee mochten doen aan de indoor titelwedstrijd in het Gelredome..... Verwoede pogingen om Brutus gewoon Brutus te laten zijn mochten niet baten. Brutus moest gespoten worden, anders geen deelname. In de blanke lak spuiten was ook niet ter sprake..... Dus, nu is Brutus gespoten én we hebben deze wedstrijd gewonnen!

*Marcel Arendsen (rijder / eigenaar) bouwjaar 1-3-1973

werkzaam op de verkoop-binnendienst REESINK Zutphen , o.a bekent van KUHN landbouwmachines

verkering met Mirjam Hissink (inderdaad, zus van Tim en Steffan Hissink, team Golden Demonstrator)

verdere vrijetijdsbestedingen : (Hobbymatig) kraanwerk met eigen ATLAS 1304 mobiele kraan , en hooi-en kuilvoerbalen maken en verkopen
Dit alles om de trekker mede te financieren , allen met de sponsors komen we er (nog) niet.....(zie Te Koop-pagina)

Woonplaats Oeken (gem. Brummen)

lees in gesprek met : http://www.tractorpulling.nl/informatie/gesprek/marcelarendsen.htm


*Gerben Hemmink (rijder / monteur) bouwjaar 1975 woonachtig in Brummen , oud-collega v. Marcel ,

nu chef-werkplaats Jan de Winkel in Brummen (JohnDeere- dealer.....)

vrijgezel(-lig)

verdere vrijetijdsbestedingen : Voetballen op zondag bij Voetbalvereniging Voorst, en zit in Oranje-vereniging Tonden (oa. druk met Wedstrijd TONDEN)

Woonplaats Brummen


*Rudy Schouten (rijder / monteur) bouwjaar 5-2-1972

werkzaam bij Loonbedrijf Bulten in Doetinchem

getrouwd met Judith Velthorst, momenteel woonachtig in Vorden, oud buurjongen van Marcel

verdere vrijetijdsbestedingen : wegens lange dagen bij loonwerker blijft er niet zo heel veel tijd over...

Woonplaats Vorden


*Jacco vd Brink (monteur / lasser) bouwjaar 07-03-1975

werkzaam bij Sponsor BENSINK in Twello

verkering

verdere vrijetijdsbestedingen : 2x per jaar Autocrossen : (nachtcross Loenen en Terwolde), meermalen Kampioen!!)
en in het najaar koeien-scheren

Woonplaats Empe

=======================================================


Hieronder een verslag van een bezoek van de webmaster van de site www.tractorpulling.nl
Bert de With , welke in de winter 2004/2005 bij ons is geweest:"Marcel uit Oeken kennen we van zijn International 1486 met de 12 cilinder P-pomp met 12 mm plunjers die afgelopen seizoen uitkwam in de 4,5 ton super-sport bij de NTTO en bij de trekkerslep in de 4 en 5 ton "opgevoerd". We hebben de tractor niet echt veel gezien in 2004, omdat Marcel de Inter eigenlijk eerst wilde voorzien van een vers laagje verf, maar het te druk had met de bouw van een schuur. Tegen het einde van het seizoen heeft Marcel de tractor toch maar weer ongespoten te voorschijn gehaald. Het is nu de bedoeling om de tractor in de lak te hebben op de wedstrijd in Wekerom. De kleur staat nog niet helemaal vast, maar de kans is groot dat de beplating grijs wordt. Op dit moment is Marcel druk bezig om het spruitstuk aan te passen; op de Inter stond namelijk nog altijd de originele. Daarnaast zal er een andere intercooler gemonteerd gaan worden. Marcel heeft op de wedstrijd in Arnhem (Gelredome) goed gekeken naar de Deense Pro-Stock "John Deere" en het systeem koeler wat daarin gebruikt wordt wil Marcel nagemaakt hebben. Kees Wajer (White Crow) is degene die de koeler maakt voor Marcel. Door deze aanpassingen gaat Marcel proberen om met een andere turbo te rijden. De Holset HX 60 ligt al klaar, vorig jaar reed hij nog met een HX 50. De versnellingsbak is nog steeds origineel. Mocht het nodig zijn dan wordt die voor 2006 aangepast met hogere versnellingen. Natuurlijk moet ik niet vergeten te melden dan Marcel ook twee helpers heeft, namelijk Gerben Hemmink en sindskort Rudy Schouten. We kunnen de tractor waarschijnlijk in Meijel weer op de baan verwachten."